Kategorie
Temat
autor: Spikee, utworzono: 2006-09-14 09:18:00, wyświetleń: 11592

Angel A4 - feed

Witam mam pytanie czy feed w A4 mozna zmienic na jakis inne czytaj lepszy, bo ten oryginalny jest starsznie uciążliwy i nie bardzo pod HALO pasuje...
ktos moze cos pomoc i podpowiedziec, bo w tej chwili musze caly czas HALO trzymac z Klamka jako calosc...porazka
Plis help...
Odpowiedzi dodaj odpowiedź
http://www.a-1paintballstore.com/manufacturer3.html?brand_id=ccm
w poslce tez mozna kupic ostatnio z tego co pamietam oferowalo te czesci (reklam off)ioncentrum ( o ile nie przekrecilem nazwy jesli tak najmocniej przepraszam :)ja sam zmienilem na ccm feed bardzo mile o niebo lepsze od stokowego feeda :)
autor: PADRE, utworzono: 2006-09-14 10:23:00
I trzyma bez problemow?, tez dostałem info o IONcentrum(reklama off) Jak Ci sie spisuje ten feed?
Pozdro
autor: Spikee, utworzono: 2006-09-14 11:35:00
nie wiem czy trzyma halo bez problemow musze sprawdzic ale sadze ze nie bedzie problemow gdzy isnieje mozliwosc regulacji docisku :) a spisywal sie bardzo dobrze. pozdrawiam
autor: PADRE, utworzono: 2006-09-14 12:22:00
Dzięki za info w takim razie, musze go tylko znalezc gdzies i biore, ale jak masz mozliwość sprawdzenia jak trzyma HALO to będę wdzięczny za info :)
Pzdr
autor: Spikee, utworzono: 2006-09-14 12:40:00
Dzięki za info w takim razie, musze go tylko znalezc gdzies i biore, ale jak masz mozliwość sprawdzenia jak trzyma HALO to będę wdzięczny za info :)
Pzdr
autor: Spikee, utworzono: 2006-09-14 12:46:00

Pytania? Napisz do nas!