Kategorie
Temat
autor: hagi, utworzono: 2012-08-11 18:02:00, wyświetleń: 10044

DM8 vs Ion xe

witam
mam Ion-a xe i zastanawiam sie nad zmiana na inny marker
pytanie moje - czy warto zmieniac go na DM8 czy tez nie bedzie zbytniej roznicy w graniu?
niestety nie mam mozliwosci spr na polu jak sie gra DM8
prosze o info bo jezeli nie ma roznicy to sie wstrzymam i poczekam z zakupem np DM10
Odpowiedzi dodaj odpowiedź
akurat w łodzi nie powinieneś mieć problemów z przetestowaniem matrixa. Zanim kupisz jakąś klamkę dobrze ją przestrzelaj. Matrix jest bardzo dobry ale wymaga trochę zachodu.
autor: Borys_riot, utworzono: 2012-08-11 19:11:00
jestem posiadaczem trzech markerow ze stajni SP w tym ION i jednej DM8 powiem tak SP sa dla mnie bez awaryjne a DM8 nie zdazylem wystrzelac kartona kul bo zawsze cos sie z nia dzieje
autor: sioko, utworzono: 2012-08-11 19:53:00
Nie rozumiem co się może dziać z dm jeśli jest nasmarowana i oringi ok, no chyba że to trup zajechany na śmierć
autor: Przemek80, utworzono: 2012-08-11 21:29:00
Hagi bierz DM8 ( nawet chyba wiem o której jest mowa ) - w razie jakichkolwiek problemów z Matrix'em parkuj u nas - chętnie pomożemy BC ma DM'ki rozkminione na prawo i lewo :)
autor: BartekSz, utworzono: 2012-08-11 22:00:00
Mialem co prawda vibe z bh zamienilem na dm8 i jestem b zadowolony malo nim gralem ale strzela fajnie i wiekszych problemow nie mialem polecam odrazu zamowic sobie oring kit np z oringmonkey i/lub cp plug bo po 3 gierkach co prawda warunki hardkorowe (raz upal i drobny piach raz burza i raz mega wilgoc) zalatwily mi oring na on off knobie (mam tendencje do bawienia sie tym dziadostwem
;p).
sprzet jak sprzet bedziesz dbal to postrzela;)
ps sprawdz lepiej czy ci dobrze w rece lezy,wydaje mi sie ze to marker dla ludzi z mniejszymi dlonmi jak zle mowie to poprawic. Ja nie mam wielkich grabi a zona tez na nim smiga :)
pozdro
autor: makman, utworzono: 2012-08-11 22:56:00

Pytania? Napisz do nas!