| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Moocha
|
Wysłany: Sro Sie 08 2007 8:12 Temat postu: GRUDZIĄDZ - Co, gdzie, kiedy ... |
|
|
Witam!
Dnia 26-08-2007r. w Grudziadzu odbedzie sie gra scenariuszowa, w ktorej na chwile obecna udzial wezmie okolo 50 graczy.
Jak do tej pory chec wziecia duzialu w w/w grze wyrazily ekipy z: Wloclawka, Swiecia, 3-miasta, Bydgoszcz itd.
Z uwagi na powyzsze mysle, ze frekwencja dopisze :)
Pare szczegolow odnosnie gry w linku: http://paintball.grudziadz.info/
Pytania lub sugestie mozna skladac na forum, do mnie lub do czlonkow ekipy KB. |
|
do góry
|
 |
sgk

Drużyna: Goodfellas
|
|
do góry
|
 |
Moocha
|
|
do góry
|
 |
sgk

|
Wysłany: Pon Sie 20 2007 13:10 Temat postu: |
|
|
Witam!
Już za tydzień impreza! Do tej pory swoje przybycie potwierdziło już ok. 100 osób, więc na pewno będzie ciekawie - scenariusze są dopasowane pod kątem terenu, a teren jest naprawdę przedni. Przyjazd zapowiedziały ekipy m.in. z Bydgoszczy, Torunia, Włocławka, Świecia, Chełmna, Kwidzyna, Elbląga ... 3miasta (?)
Informacje o imprezie => http://www.paintball.grudziadz.info/
Zdjęcia z terenu gry => http://picasaweb.google.pl/grudziadz/WKG
Jeżeli ktoś ma ochotę zabrać ze sobą komercję grającą na waszym sprzęcie - nic nie stoi na przeszkodzie - z naszej strony udział wszystkich jest bezpłatny.
Pytania, uwagi, sugestie => kontakt na stronie imprezy.
Zapraszam i pozdrawiam! |
|
do góry
|
 |
388
|
Wysłany: Pon Sie 20 2007 15:52 Temat postu: |
|
|
Zapodałem informacje do osób z regionu mailem (około 130 adresów)
Muszę uzupełnić braki sprzętowe i też przytargam swoje 4 litery.
Pozdrawiam,
Kuba |
|
do góry
|
 |
PUPI

|
Wysłany: Nie Sie 26 2007 19:05 Temat postu: |
|
|
Skoro jeszcze nikt nic nie napisał po imprezie, to ja zacznę.
Wielkie dzięki dla Brygady Killerów za przygotowanie świetnej strzelanki. Impreza sprawnie zorganizowana. Teren marzenie. Mam jedno "ale". Jak na taki trudny teren to za mało było sędziów, albo po porostu za dużo terminatorów. Niestety duże nap...lanki muszą być sędziowane przez dużą ilość sędziów, albo skład osobowy zawodników lekko "zmoderowany". To była świetnie spędzona niedziela.
Pozdrawiam |
|
do góry
|
 |
Bandyta
|
Wysłany: Nie Sie 26 2007 20:18 Temat postu: |
|
|
I ja dorzucę swoje 5 groszy
1. Teren wyśmienity
2. Terminatorzy było ich wielu
3. Miska olejowa w aucie jest ok, więc może pech mnie zaczyna opuszczać
4. Ja też spędziłem mile z Wami wszystkimi czas
5. Przepraszam że musiałem zwinąć się wcześniej, zwłaszcza kolegów i koleżanki z teamu, wybaczcie siła wyższa.
Do zobaczonka |
|
do góry
|
 |
Goblin
Skąd: Olsztyn Staż (od roku): 2006 Drużyna: Friendly Fire
|
Wysłany: Pon Sie 27 2007 7:48 Temat postu: |
|
|
Było bdb pod względem organizacji, ludzi, miejsca itd
To jeden z lepszych scenariuszy na jakim byłem. Czekamy na kolejne.
FF Olsztyn dziękuje wszystkim za fajnie spędzony czas. |
|
do góry
|
 |
Hawki

|
Wysłany: Pon Sie 27 2007 15:47 Temat postu: |
|
|
Organizacja, teren, zabawa - Super !
Imprezka pod każdym względem przewyższyła sceno ogólnopolskie, a na kilku już byłem. Jednak można zorganizować sceno i nie zedrzeć skóry z gracza, uczyć się panowie organizatorzy od Killing Brigade !!!
Pozdrawiam i Czekam na Więcej :D
Szacunek Panowie Organizatorzy ! |
|
do góry
|
 |
krywin
|
Wysłany: Pon Sie 27 2007 20:25 Temat postu: |
|
|
Bylo super.
Nie myslalem, ze tak fajnie wszystko wyjdzie.
Mam nadzieje, ze cos podobnego (ilosc graczy) jeszcze w tym sezonie da rade skombinowac ;))
Ja bardzo chetnie bym sobie pobiegal
Pozdrowienia dla wszystkich uczestniczekk i uczestnikow.
Big Up dla organizatorów... |
|
do góry
|
 |
sgk

|
Wysłany: Wto Sie 28 2007 16:01 Temat postu: |
|
|
W imieniu Killing Brigade serdecznie dziękuję wszystkim przybyłym za udział w niedzielnej grze "Good Morning Vietnam 2" !
Pogoda dopisała (bo w końcu co to by był za "Wietnam" gdyby choć chwilkę nie popadało?), a frekwencja zaskoczyła nas maxymalnie. Spodziewaliśmy się ok. 100 osób - dojechało 162 malarzy, a doliczając osoby towarzyszące ... no cóż - sami widzieliście co się działo. Tak czy inaczej mamy nadzieję, że jakoś podołaliśmy i z Grudziądza zabraliście miłe wspomnienia.
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa! Ze swojej strony zapewniam, że sporo się nauczyliśmy i na pewno korzystnie odbije się to na następnych imprezach, które będziemy organizować.
Zapraszam do galerii na stronie http://www.paintball.grudziadz.info/
Znajdziecie tam trochę zdjęć i filmik. Jutro dorzucimy link i będzie można go zassać w lepszej jakości.
Raz jeszcze dzięki i do zobaczenia następnym razem!
Pozdrawiam! |
|
do góry
|
 |
SirWest
|
Wysłany: Wto Sie 28 2007 21:44 Temat postu: |
|
|
| Wielkie dzieki za super malowanko !!! swietnie spedzona niedziela, dawno juz nie gralem, wiec zakwasow potrzebowalem jak powietrza :) , no i chyle czola przed kolezankami z kateringu- kielbaski "grudziadzkie" pierwsza klasa :), pozdrawiam !!! |
|
do góry
|
 |
Staszex
Skąd: Bydgoszcz Staż (od roku): 2005 Drużyna: Żołądkowa Gorzka
|
Wysłany: Sro Sie 29 2007 6:58 Temat postu: |
|
|
| Ja tez chciałem podziękować za świetnie zorganizowaną imprezę. Od miejsca zbiorki w centrum miasta, przez sprawny i szybki przerzut na miejsce gry, ogarnięcie całej bandy w sile 2 kompani, łącznie z zatrzymaniem gry w 2 scenariuszu i później wznowieniem organizatorzy panowali nad sytuacją , dlategoteż należą im się słowa uznania. Dobrze zorganizowane było zaplecze tak ze głodny nikt nie chodził. Zmieniłbym tylko nazwę imprezy z „Good Morning Vietnam 2" na „ Strzały znikąd 1” , bo do dzisiaj nie wiem kto i skąd mnie trafiał... ;))))) |
|
do góry
|
 |
Staszex
Skąd: Bydgoszcz Staż (od roku): 2005 Drużyna: Żołądkowa Gorzka
|
Wysłany: Sro Sie 29 2007 7:03 Temat postu: |
|
|
| Ja tez chciałem podziękować za świetnie zorganizowaną imprezę. Od miejsca zbiorki w centrum miasta, przez sprawny i szybki przerzut na miejsce gry, ogarnięcie całej bandy w sile 2 kompani, łącznie z zatrzymaniem gry w 2 scenariuszu i później wznowieniem organizatorzy panowali nad sytuacją , dlategoteż należą im się słowa uznania. Dobrze zorganizowane było zaplecze tak ze głodny nikt nie chodził. Zmieniłbym tylko nazwę imprezy z "Good Morning Vietnam 2" na " Strzały znikąd 1", bo do dzisiaj nie wiem kto i skąd mnie trafiał... ;))))) |
|
do góry
|
 |
sgk

|
Wysłany: Pią Paź 12 2007 7:44 Temat postu: |
|
|
14.10. gramy w Grudziądzu na terenie gdzie ostatnio rozgrywany był Good Morning Vietnam 2.
Na chwilę obecną 20 osób. Zbiórka o g. 8 na parkingu koło MC.
Szczegóły na forum Killing Brigade => http://paintball.grudziadz.info
Zapraszam! |
|
do góry
|
 |
Goblin
|
|
do góry
|
 |
Mucha

Skąd: Grudziądz Staż (od roku): 2005 Drużyna: Killing Brigade
|
Wysłany: Wto Mar 04 2008 13:35 Temat postu: 16-03-2008r. ... gra w Grudziadzu na M.K.G. |
|
|
Witam!
Grudziadzka ekipia paintball-owa KILLING BRIGADE ... http://paintball.grudziadz.info
zaprasza na gre na terenie lesnym i czesciowo zurbanizowanym ... dla zainteresowanych wygladem terenu moge PRZESLAC FOTY na meila.
Termin gry to 16-03-2008r. o godz. 10:00. Zbiorka o 9:30 przez McDonalds w Grudziądzu.
Odnosnie frekwencji to rozeslalismy zaproszenie do: Chelmzy, Wloclawka, Bydgoszczy, Gdanska, Chelmna, Swiecia n/W ... itd ... wiec myslimy, ze jezeli pogoda dopisze to i graczy nie zabraknie!! :)
Wszystkie pytania kierowac na forum PSI (kujawsko-pomorskie), forum KILLING BRIGADE (link powyzej) lub na meila do mnie.
Odnosnie HP to mile widzane zaopatrzenie we wlasnym zakresie, gdyz K.B. na chwile obecna dysponuje 2 ... docelowo 3 matkami HP. |
|
do góry
|
 |
bartas1983

Skąd: Skórcz Staż (od roku): 2007 Drużyna: Killing Brigade
|
Wysłany: Sro Mar 05 2008 11:14 Temat postu: |
|
|
Witam
Skórcz pisze się na impreze
przyjedziemy w komplecie 4 osób jak narazie czyli:
1. Bartas Skócz
2. Tadzinek Skórcz
3. Deiv Skócz
4. Drechu Skórcz
Co do HP to jako dopiero co rozwijająca sie społeczność paintbolowa nieposiadamy własnego wiatru czyli prosimy o pomoc za tym faktem.
Pozdro |
|
do góry
|
 |
Tadziu
Drużyna: rapidos
|
Wysłany: Sro Mar 05 2008 11:34 Temat postu: |
|
|
| Zapewnie suport klamek kulasow i czesciowo HP ceny i jakie kule podam na dniach :D |
|
do góry
|
 |
Mucha

Skąd: Grudziądz Staż (od roku): 2005 Drużyna: Killing Brigade
|
|
do góry
|
 |
|